Jsem #kapličkářka

Co je kapličkářka? Žena, která se stará o kapličku.

Mám kocovinu. Picla jsem se se svým manželem den před Štědrým dnem a bylo to fajn. Oslavila jsem svou novou funkci kapličkářky.

Pojem #kapličkářka Google ani Seznam zatím nezná. A to je chyba. Je na čase změnit tento nedostatek a vlastně celou budoucnost.

Jsem od včerejšího dne kapličkářka a na tuhle funkci jsem náležitá hrdá. Troufám si říci, že jsem první #kapličkářka v republice. Za domem máme opravenou a vysvěcenou kapličku. Je to kaple Božího hrobu – Kalvárie. Název sice úplně neláká k návštěvě tohoto místa, ale nebojte se. Vrátíte se domů v pořádku.

Slibuji, že budu svou funkci kapličkářky plnit svědomitě a se zanícením. Však tam chodím skoro každý den pozdravit tátu. ❤️

Jak se ke kapličce dostanete?

Jednoduše. Dejte si do mapy Lady Virtual. To jsem já a můj muž. No a já jsem #kapličkářka, takže je to důležitý orientační bod. Tzv. bod „Tady spí kapličkářka.“

Ke kapličce se dostanete přes naši zahradu. Pokud půjdete přes nás, budeme rádi, jen se předem prosím ohlaste. 😊 Ke kapličce se dostanete také po cestě, která vede za naším domem. Kaplička je na skále. Ne jako že musíte po skále šplhat, ale počítejte s pár kroky do kopce. Půjdete po přírodních schodech. Prosím, přidržujte se lana. Lékař u nás ve Stádlci ordinuje jen v úterky a čtvrtky. Dnes sice je úterý, ale vánoční. Takže bychom vás museli zachraňovat my. Nějaké obvazy máme. Ale jen jednu láhev vína.

Snad jsme vás trochu pobavila, sebe určitě. Přeju veselý konec roku, protože v lednu zábava končí a bude potřeba zase pořádně máknout (třeba na práci). A ať také dostanete svou vysněnou funkci!

Fotogalerie kapličky

Fotky kapličkářky

Unavená, ale šťastná #kapličkářka
Unavená, ale šťastná #kapličkářka

Sdílej na


Komentáře: 2

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..