My ženy i muži si často lámeme hlavu nad tím, co dát dětem k snídani, svačině nebo večeři. Mám řešení!
Jmenuje se sendvič. Ale říkejme mu klidně toast, i když se jedná spíše o „dvojchlebovou“ záležitost (technicky vzato jde o zapečený sendvič se dvěma krajíci chleba). Tento sendvič je navíc s volským okem.
Dávejte pozor, je to rituál, čiré umění!
Volské oko opečte trpělivě, ideálně s výrazem zenového mnicha.
Vrstvěte v tomto pořadí: máslo, Amálka (šunka, ne dcera), okurka, kečup, volské oko a sýr. Přesně takhle, jinak se zhroutí vesmír
A pak opatrně zavřete. Sendvič se v přístroji peče sám. A čekejte. Občas můžete přitisknout sendvičovač k sobě, protože zjevně chvátáte. My si většinou pomáháme i hypnotickým pohledem.
A pak to přijde. Vůně. A výkřik: Jsi ta nejbáječnější máma!
Volské oko zachraňuje matky i příští generace!
