Rituál jménem toast

My ženy i muži si často lámeme hlavu nad tím, co dát dětem k snídani, svačině nebo večeři. Mám řešení!

Jmenuje se sendvič. Ale říkejme mu klidně toast, i když se jedná spíše o „dvojchlebovou“ záležitost (technicky vzato jde o zapečený sendvič se dvěma krajíci chleba). Tento sendvič je navíc s volským okem.

Dávejte pozor, je to rituál, čiré umění! 🙂

1️⃣ Volské oko opečte trpělivě, ideálně s výrazem zenového mnicha.

2️⃣ Vrstvěte v tomto pořadí: máslo, Amálka (šunka, ne dcera), okurka, kečup, volské oko a sýr. Přesně takhle, jinak se zhroutí vesmír 🙂

3️⃣ A pak opatrně zavřete. Sendvič se v přístroji peče sám. A čekejte. Občas můžete přitisknout sendvičovač k sobě, protože zjevně chvátáte. My si většinou pomáháme i hypnotickým pohledem.

4️⃣ A pak to přijde. Vůně. A výkřik: Jsi ta nejbáječnější máma!

Volské oko zachraňuje matky i příští generace! 😊

Sdílej na


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.